Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


PRAKTIJK BOOT EN BROERSEN

PRAKTIJK BOOT EN BROERSEN
Vivaldistraat 67a
2162 AB LISSE
Telefoon: 0252-421147
Email: info@bootenbroersen.com

Info

In onze fysiotherapie pluspraktijk werken we graag samen met gespecialiseerde collega’s actief aan uw herstel. Om kwalitatief hoge zorg te bieden vinden wij het noodzakelijk dat onze therapeuten zich op masterniveau ontwikkelen en in een bepaald vakgebied u kunnen bij staan met revalidatie. Lees meer over onze missie en kwaliteit op onze website.

Faciliteiten
De praktijk is gelegen in de Poelpolder in Lisse. Er is ruime parkeergelegenheid. De praktijk beschikt over oefen – en behandelruimtes die rolstoelvriendelijk zijn en er is een invalidetoilet. Naast 2 fitnesszalen met vrije beweegruimte en kracht- en cardiotoestellen is er een aparte neuro-trainingszaal met innovatieve loopband voor training in een prikkelarme omgeving.

Keurmerk fysiotherapie
Praktijk Boot en Broersen is sinds november 2020 toegelaten tot het keurmerk fysiotherapie. Het keurmerk is een onafhankelijke stichting met de ambitie om fysiotherapeuten inzicht te geven in de kwaliteit van hun fysiotherapeutisch handelen, als start van een proces waarin continu gewerkt wordt aan het verbeteren daarvan. Daartoe faciliteren dataverzameling en het proces van ‘leren en verbeteren’.

Het Keurmerk zorgt ervoor dat fysiotherapeuten die op deze manier werken aan de kwaliteit van het fysiotherapeutisch handelen herkenbaar zijn voor patiënten, zorgverzekeraars en overheid, zonder dat zij worden gehinderd door overbodige administratieve lasten.

Op de kaart