Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


PODOTHERAPIE LEERDAM

PODOTHERAPIE LEERDAM
Lingesteynplantsoen 20
4141 GH LEERDAM
Telefoon: 0345-549028
Email: info@podotherapieleerdam.nl

Info

Een podotherapeut behandelt onder andere pijn en klachten die veroorzaakt worden door een afwijkend functioneren van de voeten en/of het looppatroon. In de praktijk in Leerdam is Marian Oudijk werkzaam. Meer over haar en wat zij u kan bieden leest u hier.

Via de nieuwe hoofdingang van de LINGEPOLIKLINIEK komt u binnen. Loop niet richting poli, maar rechtsaf. Na ongeveer 25 meter gaat u met de trap of lift naar eerste verdieping. Op de eerste verdieping volg A1. Halverwege de gang staan stoelen. U kunt daar plaats nemen, u wordt gehaald. Voor het maken van een afspraak is de praktijk te bereiken van ma t/m vr tussen 9.00 en 17.30 uur.

Mijn naam is Marian Oudijk. Ik ben afgestudeerd aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Vervolgens heb ik een praktijk in Gorinchem en Leerdam geopend. In het Beatrixziekenhuis in Gorinchem heb ik mij ingezet voor het opstarten van een voetenpoli voor diabetes patiƫnten.

Sinds enige tijd werk ik volledig in de praktijk in Leerdam. Mijn passie is meer dan alleen voeten. De voeten staan centraal en vanuit daaruit probeer ik de klachten in de knie, heup en/of rug op te lossen. Er wordt gekeken naar het totaal beeld van u als patiƫnt, met als einddoel klachten vrij lopen en bewegen.

Regelmatig vindt overleg plaats met verschillende disciplines waaronder huisarts, oefentherapeuten, fysiotherapeuten, pedicures en medisch specialisten.

Voortdurend volg ik opleidingen en bijscholingen om te blijven voldoen aan de laatst gestelde eisen. Kwaliteit wordt hierdoor gewaarborgd.

Op de kaart