Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


AWAKENING SPIRITAND & DREAMS

AWAKENING SPIRITAND & DREAMS
Dubbele Arendstraat 4
3151 RE HOEK VAN HOLLAND
Telefoon: 06-13506748
Email: info@awakeningspiritanddreams.nl

Info

Welkom bij Awakening Spirit and Dreams. Natural Life Coaching

Mijn naam is Fred Goudriaan, ik ben Life Coach, Access Consciousness Bars Facilitator(tm) en Access Consciousness Energetic Facelift Practioner(tm).

Ik help mensen die tegen een Burn Out aanzitten, ouders en kinderen die hoog-sensitief zijn en mensen die weer zin aan hun leven willen geven.

Dit doe ik door met deze mensen te gaan praten en henzelf weer de leuke dingen te laten ontdekken in het leven. Ouders van hoog-sensitieve kinderen laat ik zien en ervaren hoe het ook anders kan, door met deze kinderen te gaan kijken hoe de overmaat aan prikkels verminderd kan worden en hoe ze er mee om moeten gaan.

Ik bied verschillende manieren van coaching aan waaronder wandelcoaching, waarbij ik met de cliënt ga wandelen en zo op een ontspannen manier tot een oplossing hoopt te komen, maar natuurlijk ook gewoon door in één of meerdere goede gesprekken met elkaar tot een goede oplossing te komen.

Dus als jij bereid bent mijn uitgestoken hand te pakken, dan gaan we samen werken aan een gelukkiger leven.

Hiernaast doe ik ook kaartleggingen, met tarotkaarten of andere kaarten en healings door middel van Kundalini Reiki en magnetiseren.

Op de kaart