Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


H&H HOEVE

H&H HOEVE
Hereweg 9
9651 AA MEEDEN
Telefoon: 06-23402551
Email: henhhoeve@gmail.com

Info

H&H Hoeve is een logeerhuis voor kinderen/jongeren met een verstandelijke beperking. Mijn naam is Harma ten Hof en ik werk met veel plezier en enthousiasme in de H&H Hoeve. Daarnaast ben ik werkzaam in het MBO Onderwijs. Ik ben jarenlang werkzaam geweest als leerkracht in het speciaal onderwijs. Ik wil met mijn logeerhuis bereiken dat kinderen met een verstandelijke beperking een geweldig weekend hebben en dat ouders en andere familieleden weer even op krachten kunnen komen.

Het werk
H&H Hoeve is gevestigd in een apart deel van de boerderij. Er zijn voldoende speel, werk – en leer mogelijkheden gecreëerd, zowel binnen als buiten. We hebben skelters, een trampoline, ballen, voetbaltafel, spelcomputer, fietsen, lego, spelletjes, knutselmateriaal, een timmerhoek, moestuin enz. Plezier, gezelligheid en beleving staan voorop! Voor de jongere kinderen is de doelstelling vooral dat ze een leuk, gezellig weekend hebben. Voor de oudere kinderen kan H&H Hoeve gezien worden als een plek waarin je invulling aan je vrije tijd leert geven en voor jezelf leert zorgen. H&H Hoeve heeft deskundig personeel en levert kwaliteit.

Voor wie?
H&H Hoeve biedt begeleiding aan kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking. We bieden logeeropvang in de weekenden en opvang op de woensdagmiddag. Ook tijdens de schoolvakanties en vrije dagen zijn we open, op enkele uitzonderingen na. Als u en uw kind interesse hebben kunt u ons bellen of mailen voor het maken van een afspraak.

Op de kaart