Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


FREEK VAN ASSELT PODOCENTRUM APELDOORN

FREEK VAN ASSELT PODOCENTRUM APELDOORN
Kruizemuntstraat 110
7322 MA APELDOORN
Telefoon: 055-3660111
Email: info@podocentrum-nederland.nl

Info

Het beroep van podotherapeut behoort tot de paramedische beroepen. De podotherapeut behandelt mensen met voetklachten of klachten aan het bewegingsapparaat, die voortvloeien uit een afwijkend functioneren van de voeten.

De podotherapeut ziet mensen met klachten op verwijzing van een arts met als doel het opheffen, verminderen of compenseren van stoornissen in het functioneren van het steun- en bewegingsapparaat. Een gekwalificeerd en bekwaam beroepsbeoefenaar dient over een aantal vaardigheden en competenties te beschikken. Hij moet wetenschappelijke bevindingen kunnen toepassen en handvaardigheid bezitten om met fijne instrumenten om te gaan. Het beroep van podotherapeut is geregeld in de wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (Wet BIG) artikel 34, samen met negen andere 'paramedische' beroepen.

Voor deze beroepsbeoefenaren geldt, dat wanneer men een wettelijk geregelde opleiding met goed gevolg heeft doorlopen, men een beschermde titel mag voeren. Het is in feite een opleidingstitel.

In de vestiging apeldoorn zijn de volgende medewerkers aktief.

Dhr. Freek van Asselt. Register sportpodoloog, podotherapeut, diabetes voetspecialist, podoposturaal therapeut.
Dhr. Lemuel Havekes. register podoloog,
Mw. Johanna Jonker. Administratief medewerkster, secretaresse, assistent podotherapeuten.
Dhr. Arthur Raven. Podolab medewerker.

Op de kaart