Zoek een zorgaanbieder in uw regio!

( vul minimaal 1 van de 2 velden in! )


BETER LOCATIE AMSTERDAM

BETER LOCATIE AMSTERDAM
Hogehilweg 21
1101 CB AMSTERDAM-ZUIDOOST
Telefoon: 088-9090200
Email: info@beter.com

Info

Beter wil de allerbeste zijn. Daarvoor werken wij als gecertificeerde arbodienst dag in dag uit aan het beter maken van organisaties en hun medewerkers en aan verzuimpreventie. Met kwaliteit en deskundigheid als vaste kernwaarden, met goede samenwerking en betrouwbaarheid als ultieme meerwaarde en met innovatie en nieuwsgierigheid als trots visitekaartje.

Persoonlijk contact, goede samenwerking, korte lijnen en heldere communicatie vinden we belangrijk. Daarom werkt u bij Beter altijd samen met een vaste contactpersoon.

Dat kan telefonisch, op ons hoofdkantoor in Amsterdam of ons kantoor in Rotterdam, op één van de spreekuurlocaties door het hele land of bij u in huis. Dat laatste heeft onze voorkeur, omdat juist in de dagelijkse praktijk problemen eerder aan het licht komen, zodat we hier alert en effectief op kunnen inspelen.

Uw gezondheid is onze missie. U heeft de regie over uw eigen gezondheid of over die van uw organisatie. Daarin wilt u niet betutteld worden. Toch is het prettig als u hierin goed ondersteund wordt. Beter helpt u daarbij.

Zo leveren wij samen een bijdrage aan betere prestaties van mens en organisatie. Beter vertaalt innovatieve ideeën in diensten die een positieve impact hebben op gezondheid en inzetbaarheid. We werken daarbij vanuit onze kernwaarden. Daarin staan samenwerking, deskundigheid, ondernemerschap en nieuwsgierigheid centraal.

Op de kaart